Login for at se priser og bestille.

B.Easy Aktiver 4 ml.

Her kan du få de enkelte Aktiver, som indgår i B.Easy pakken.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Nedenfor kan du se vores aktive stoffer/ingredienser til B.Easy pakken.

  • AKTIV 1 Moisturising: tilbyder intensiv, langvarig hydrering, regenereres huden og er synligt glattere og næret. Dens vigtigste ingredienser er pullulan, et komplekst sukker, og hyaluronsyre, i stand til hurtigt at danne en ren film, der forbedrer midlertidigt hudens struktur og udseende.
  • AKTIV 2 Mod rynker: giver en øjeblikkelig silkeagtighed og blødhed på huden, fyldig ansigtshud til reduktion af fine linjer og rynker. Dens vigtigste ingrediens er Cassia Angustifolia ekstrakt, et botanisk alternativ til hyaluronsyre til fine linjer udjævning.
  • AKTIV 3 Kontur & Volumen: dens vigtigste ingrediens, af biomimetisk tetrapeptid, forbedrer hudens understøttende væv via stimulering af dannelsen af ​​kollagen og dets forankring elementer, således at strukturere ansigtets kontur og hudvolumen.
  • AKTIV 4 Anti Aging: forhindrer foto-aldring induceret af eksponering for UV-stråler og frie radikaler, der understøtter naturlig reparationskapacitet i huden. Dens vigtigste ingrediens er stearinlysekstrakt, en naturlig UV-beskytter, som kan minimere skaderne ved UV og miljømæssig belastning på huden årsag til rynker og tab af elasticitet.
  • AKTIV 5 Foryngende: skrælningseffekt med pyruvinsyre. Det her er en frugtsyre, der virker ved at reducere kohæsionsstoffet i huden celler i det hornede lag, hvilket reducerer dets tykkelse og til sidst skræller det af mildt. Sammenlignet med glykolsyre har Pyruvinsyre vist en stor stabilitet og en overlegen boostende effekt mod stimulering af kollagen- og elastinvækst, hvilket yderligere tolereres bedre af alle hudtyper.
  • AKTIV 6 Hudfasthed: En naturlig emne energizer, toner og fastgør huden, fjern tegn på træthed. Med Euglena Gracilis ekstrakt, en alge med overlegen hudreparationsevne, giver hud med evnen til at sikre sine regenerative funktioner.
  • AKTIV 7 Hudbeskyttende for rygere: beskytter hudens vitalitet mod det oxidative belastning af forurenende stoffer, der bevarer hudens optimale fysiologiske tilstand med en strålende hudfarve og et behageligt strejf. Med Moringa Seed olie ekstrakt, en fremragende naturlig beskytter og hudrenser.
  • AKTIV 8 Sensitiv hud: hjælper med at lindre ubehagelige fornemmelser i følsom hudtilstand ved at modulere kutan overreaktivitet. Det tolerance for huden forbedres, og følelser af smerte og ubehag er formindsket. Hovedingrediens er et tetrapeptid med reparationsfunktion.
  • AKTIV 9 Hud perfektion: Rensende virkning med salicylsyre syre, et yderst effektivt overfladisk skrælningsmiddel, oliereduktion og pore rengøringsmiddel. Salicylsyre stammer fra Willow Bark. Det fungerer også efter eksfolierende aldrende celler, snavs og snavs på hudoverfladen. Ved at fjerne de overfladiske døde celler stimuleres væksten af ​​nye celler, hvilket resulterer i yngre, sundere celler vises på overfladen.
  • AKTIV 10 Lysere hud: minimerer ujævnheder i hudtonen og hyperpigmenteringszoner forårsaget af alder, acne, soleksponering, fregner, der gør huden glat, strålende og glødende. Med Uva Ursi ekstrakt (bearberry), et helt naturligt hudblegemiddel.
Vægt N/A
Aktiver

Moisturising, Anti wrinkle, Contour and Volume, Age protect, Rejuvenating, Skin Firmness, Skin Protect antismog, Sensitive skin, Skin perfection, Skin lightening

Indkøbskurv