Login for at se priser og bestille.

,

MOSS Ansigtsmaske 120 ml.

Plastik-fri emballage.

Denne ansigtsmaske leverer ekstra pleje, med en dyb fugtighed og næring. De naturlige komponenter i formuleringen hjælper med at holde huden fugtig, smidig og vital, og bremser aldringsprocessen såvel som dannelsen af rynker og fine linjer. Islandsk lav/mos-ekstrakt giver sebum-modulering og renser urenheder.

Varenummer (SKU): MT005 Kategorier: ,

Moss Ansigtsmaske 120 ml.

Denne ansigtsmaske leverer ekstra pleje, med en dyb fugtighed og næring. De naturlige komponenter i formuleringen hjælper med at holde huden fugtig, smidig og vital, og bremser aldringsprocessen såvel som dannelsen af ​​rynker og fine linjer. Islandsk mossekstrakt giver sebum-modulering og renser urenheder.

Velegnet til alle hudtyper, og udmærker sig ved behandling af hud, der ofte reagerer på almindelige hudplejeprodukter.

Anvendelse: påfør 2-3 gange om ugen i et krydsende lag; lad masken være i 10 minutter, masser lidt, fjern derefter med svampe og lunkent vand. Produktet er vandopløseligt og gør at det ikke forurener vand.

INCI: aqua, solum fullonum, prunus amygdalus dulcis olie, c12-20 syrepind 8 ester, cetearylalkohol, zinkoxid, magnesiumaluminiumsilicat, natriumlaurethsulfat, persea gratissima olie, sorbitol, glycerin, cetraria islandica ekstrakt, salicylsyre, benzyl alkohol, sorbinsyre, propylenglycol, bisabolol, mælkesyre, bht

INDIKATIONER: Velegnet til alle hudtyper.

 

Vægt 0,19 kg
Indkøbskurv