Login for at se priser og bestille.

,

MOSS Sensitive hud

Plastik-fri emballage. Baseret på Islandsk lav.

Pakken indeholder alt i følge protokollen til behandling af sensitiv/følsom og intolerante hud. De bløde baser og delikate aktive stoffer kombineres for effektivt at beskytte huden mod miljøpåvirkninger, forbedre dens uberørte barriere, beroliger huden og er beroligende for de følsomme og overreaktive zoner, og hjælper med at fremhæve hudens naturlige udstråling.

Varenummer (SKU): MT001 Kategorier: ,

MOSS komplet ansigtspleje mod Sensitiv hud

Hele konceptet bag MOSS ansigtspakke er baseret på plastikfri emballage. Hele indpakningen er optimeret mest muligt for at sikre et miljøvenligt og bæredygtigt produkt. Men det er ikke kun på indpakningen, hvor der er fokus på de rigtige ingredienser, da MOSS serien er baseret på Islandsk lav og naturlige ingredienser.

Pakken indeholder alt jf. protokollen til behandling af sensitiv/følsom og intolerante hud, med naturlig islandsk lav/mosekstrakt. De bløde baser og delikate aktive stoffer kombineres for effektivt at beskytte huden mod miljøpåvirkninger, forbedre dens uberørte barriere, beroliger huden og er beroligende for de følsomme og overreaktive zoner, og hjælper med at fremhæve hudens naturlige udstråling.

Pakken holder til en 30 dages brugsperiode.

Sættet indeholder:

• 1 x 120 ml. Sød Sæbe

En unik smeltende sæbe med en ekstra delikat formulering, til den daglige rensningsrutine af enhver type af hud, og er især effektiv til hud som er sart og særlig følsom, og giver sæben ikke tør eller stresset hud.

Sæben kan også anvendes som make-up fjerner.

Anvendelse: Tag en lille fingerspids sæbe med våde fingre, masser langsomt på ansigt / hals, insister ind tilfælde af make-up. Vask væk med lunkent vand. Skal bruges dagligt både om morgenen og om natten.

INCI: natriumcocoylglycinat, cocamidopropylbetain, coco-glucosid, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natriumstearoyllactylat, natriumstearoyl lactylat, benzylalkohol, glicerin, salicylsyre, sorbinsyre, duft, vand, Cetraria Islandica-ekstrakt, xanthophylls, glycoldistearat, coco-glucoside, glyceryloleat, laureth-2

 

• 1 x 60 ml. Moss  Butter til sensitive og følsom hud.

Moss Butter er uden vand og konserveringsmidler. En koncentreret salve med Omega Blue, ekstraheret fra Arctic Blåbær. Omega Blue giver en beroligende effekt og forbedrer hudens hydrering og integritet. Det beskytter mod akut og kronisk hudskade. Den indeholder talg-lignende essentielle fedtsyrer, der danner en beskyttende barriere mod eksterne stoffer og således bevarer hudens naturlige forsvar. En delikat formulering.

Anvendelse: Påfør dagligt i et tyndt lag over hele ansigt og hals, inden du kommer makeup på.

Moss Butter kan anvendes både som dag- og natcreme.

INCI: glycerin, urea, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, lanolin, ricinus communis frøolie glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natrium stearoylactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, natriumstearoylactylat, isopropylmyristat, polyglyceryl-3 polyricinoleat, Cetraria Islandica ekstrakt, Zea Mays Kimolie

 

• 1 X 30 ml. Vitamindråber til sensitiv og følsom hud.

Smelter i koncentreret olieserum med Vitamin C og glycyrrhetic syre. En beroligende kombination der hurtigt og varigt lindrer beskadiget / overreaktiv hud. Glycyrrhetic syre er en specifik ingrediens isoleret fra lakridsplanter, som hjælper med at forbedre udseendet af stresset hud ved at reducere rødme, flager og gendanne smidighed, mens Vitamin C spiller en relevant hud-revitaliserende og pacificerende rolle.

Anvendelse: anvendes dagligt på problematiske / rødme ansigtszoner. Masseres  indtil den er helt absorberet.

Det anbefales at vitamindråberne anvendes før MOSS BUTTER, som en beroligende – desensibiliserende booster eller som en ekstra nattenæring.

INCI: propylenglycol, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, urinstof, isopropyl myristate ricinus communis frøolie, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroyl glutamat, natriumstearoyllactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, polyglyceryl-3 polyricinoleat glycyrrhetinsyre, allantoin, ascorbinsyre

 

• 1 x 120 ml. Moss Ansigtsmaske

Denne ansigtsmaske leverer ekstra pleje, med en dyb fugtighed og næring. De naturlige komponenter i formuleringen hjælper med at holde huden fugtig, smidig og vital, og bremser aldringsprocessen såvel som dannelsen af ​​rynker og fine linjer. Islandsk mossekstrakt giver sebum-modulering og renser urenheder.

Velegnet til alle hudtyper, og udmærker sig ved behandling af hud, der ofte reagerer på almindelige hudplejeprodukter.

Anvendelse: påfør 2-3 gange om ugen i et krydsende lag; lad masken være i 10 minutter, masser lidt, fjern derefter med svampe og lunkent vand. Produktet er vandopløseligt og gør at det ikke forurener vand.

INCI: aqua, solum fullonum, prunus amygdalus dulcis olie, c12-20 syrepind 8 ester, cetearylalkohol, zinkoxid, magnesiumaluminiumsilicat, natriumlaurethsulfat, persea gratissima olie, sorbitol, glycerin, cetraria islandica ekstrakt, salicylsyre, benzyl alkohol, sorbinsyre, propylenglycol, bisabolol, mælkesyre, bht

 

Vægt 0,99 kg
Indkøbskurv