Login for at se priser og bestille.

,

MOSS Tør hud

Pakken indeholder alt jf. protokollen til behandling af tør, dehydreret hud, med tilbøjelige til at knække og evt. have ru flager.

Plastik-fri emballage.

Varenummer (SKU): MT003 Kategorier: ,

MOSS komplet ansigtspleje mod Tør Hud

Hele konceptet bag MOSS ansigtspakke er baseret på plastikfri emballage. Hele indpakningen er optimeret mest muligt for at sikre et miljøvenligt og bæredygtigt produkt. Men det er ikke kun på indpakningen, hvor der er fokus på de rigtige ingredienser, da MOSS serien er baseret på Islandsk lav og naturlige ingredienser.

Pakken indeholder alt jf. protokollen til behandling af tør, dehydreret hud, med tilbøjelige til at knække go evt. have ru flager. Indeholder naturlig islandsk lav/mosekstrakt.

Produkterne har naturlige formuleringer dedikeret til pleje af sart og sensitiv hud, der ofte har et stort vandtab. Hjælper med at minimere tegn på aldring. De er aktive ingredienser arbejder for at udglatte rynker og gendanne hudens fasthed.

Pakken holder til en 30 dages brugsperiode.

Sættet indeholder

• 1 x 120 ml. Sød Sæbe

En unik smeltende sæbe med en ekstra delikat formulering, til den daglige rensningsrutine af enhver type af hud, og er især effektiv til hud som er sart og særlig følsom, og giver sæben ikke tør eller stresset hud.

Sæben kan også anvendes som make-up fjerner.

Anvendelse: Tag en lille fingerspids sæbe med våde fingre, masser langsomt på ansigt / hals, insister ind tilfælde af make-up. Vask væk med lunkent vand. Skal bruges dagligt både om morgenen og om natten.

INCI: natriumcocoylglycinat, cocamidopropylbetain, coco-glucosid, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natriumstearoyllactylat, natriumstearoyl lactylat, benzylalkohol, glicerin, salicylsyre, sorbinsyre, duft, vand, Cetraria Islandica-ekstrakt, xanthophylls, glycoldistearat, coco-glucoside, glyceryloleat, laureth-2

 

• 1 x 60 ml. Moss Butter til tør og dehydreret hud.

Med naturlig islandsk mosekstrakt.

Dette spændende bløde og silkeagtige butter er uden vand og konserveringsmidler, hvilket skaber et sikkert miljø for tør hud, der er tilbøjelig til at knække og flage, og medvirker til at sikre en naturlig fugtighedsgivende og filmdannende handling, som hjælper med at tilbageholde vand og dermed forhindrer revner og flager.

Anvendelse: Påføres dagligt i et tyndt lag over hele ansigt og hals, inden du eventuelt kommer makeup på. Moss Butter kan anvendes både dag- og natcreme.

INCI: glycerin, urea, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, lanolin, ricinus communis frøolie glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natrium stearoylactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, natriumstearoylactylat isopropylmyristat, polyglyceryl-3 polyricinoleat, Cetraria Islandica ekstrakt, Zea mais

 

• 1 x 30 ml. Vitamindråber til tør og dehydreret hud.

Smelter i koncentreret olieserum med Vitamin E og pro-retinol, og plejer tør hud samt som beskyttelse mod solskader. En regelmæssig daglig brug udarbejder en lys antioxidant effekt, der beskytter huden mod skader ved foto-aldring.

Anvendelse: Påfør dagligt på rynker og fine linjer, især på øjen- og læbekonturer. Massares til vitamindråberne er fuldt absorberet.

Det anbefales at den anvendes før Moss Butter, som fugtighedsforstærker eller som en ekstra nattenæring til huden.

INCI: propylenglycol, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, urinstof, isopropyl myristate ricinus communis frøolie, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroyl glutamat, natriumstearoyllactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, polyglyceryl-3 polyricinoleat tocopherylacetat, retinol

 

• 1 x 120 ml. Moss Ansigtsmaske

Denne ansigtsmaske leverer ekstra pleje, med en dyb fugtighed og næring. De naturlige komponenter i formuleringen hjælper med at holde huden fugtig, smidig og vital, og bremser aldringsprocessen såvel som dannelsen af ​​rynker og fine linjer. Islandsk mossekstrakt giver sebum-modulering og renser urenheder.

Velegnet til alle hudtyper, og udmærker sig ved behandling af hud, der ofte reagerer på almindelige hudplejeprodukter.

Anvendelse: påfør 2-3 gange om ugen i et krydsende lag; lad masken være i 10 minutter, masser lidt, fjern derefter med svampe og lunkent vand. Produktet er vandopløseligt og gør at det ikke forurener vand.

INCI: aqua, solum fullonum, prunus amygdalus dulcis olie, c12-20 syrepind 8 ester, cetearylalkohol, zinkoxid, magnesiumaluminiumsilicat, natriumlaurethsulfat, persea gratissima olie, sorbitol, glycerin, cetraria islandica ekstrakt, salicylsyre, benzyl alkohol, sorbinsyre, propylenglycol, bisabolol, mælkesyre, bht

 

Vægt 0,99 kg
Indkøbskurv