Login for at se priser og bestille.

,

MOSS Uren hud

Plastik-fri emballage.

Pakken indeholder alt jf. protokollen til behandling af uren hud. Genbalanceringen forbedrer den naturlige hydrolipidbalance, som i en sund hud. Islandsk mos/lavekstrakt fugter huden og modulerer overskydende talg for et lysende og ensartet udseende.

Varenummer (SKU): MT002 Kategorier: ,

MOSS komplet – Uren hud

Hele konceptet bag MOSS ansigtspakke er baseret på plastikfri emballage. Hele indpakningen er optimeret mest muligt for at sikre et miljøvenligt og bæredygtigt produkt. Men det er ikke kun på indpakningen, hvor der er fokus på de rigtige ingredienser, da MOSS serien er baseret på Islandsk lav og naturlige ingredienser.

Pakken indeholder alt jf. protokollen til behandling af Uren Hud.

Genbalanceringen forbedrer den naturlige hydrolipidbalance, som i en sund hud. Islandsk mos/lavekstrakt fugter huden og modulerer overskydende talg for et lysende og ensartet udseende.

Pakken holder til en 30 dages brugsperiode.

Sættet indeholder.

• 1 x 120 ml. Sød Sæbe

En unik smeltende sæbe med en ekstra delikat formulering, til den daglige rensningsrutine af enhver type af hud, og er især effektiv til hud som er sart og særlig følsom, og giver sæben ikke tør eller stresset hud.

Sæben kan også anvendes som make-up fjerner.

Anvendelse: Tag en lille fingerspids sæbe med våde fingre, masser langsomt på ansigt / hals, insister ind tilfælde af make-up. Vask væk med lunkent vand. Skal bruges dagligt både om morgenen og om natten.

INCI: natriumcocoylglycinat, cocamidopropylbetain, coco-glucosid, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natriumstearoyllactylat, natriumstearoyl lactylat, benzylalkohol, glicerin, salicylsyre, sorbinsyre, duft, vand, Cetraria Islandica-ekstrakt, xanthophylls, glycoldistearat, coco-glucoside, glyceryloleat, laureth-2

 

• 1 x 60 ml. Moss Butter mod Uren Hud.

Balanceringsformulering, adresseret for at gendanne det oprindelige hudhydro-lipidforhold. Det islandske mossekstrakt fugter naturligt huden og styrer talg, mens B-hydroxy-syre afgiftes og absorberer overskuddet af talg med en mætningseffekt, hvilket forbedrer vævet for et sundt og fejlfrit udseende.

Anvendelse: Påfør dagligt i et tyndt lag over hele ansigt og hals, inden du kommer makeup på.

Moss Butter kan anvendes både som dag- og natcreme.

INCI: glycerin, urea, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, lanolin, ricinus communis frøolie, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natriumstearoyl lactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, natriumstearoyl lactylat, -3 polyricinoleat, Cetraria Islandica ekstrakt, Zea Mays kimolie, salicylsyre, benzethoniumchlorid.

 

• 1 x 30 ml. Vitamindråber mod Uren Hud.

Smelter i koncentreret olieserum med Biotin og Vitamin B6. Biotin hjælper med produktionen af nye celler og hjælper oliekirtler med at fungere korrekt, hvilket resulterer i en sund tilstand af huden. Vitamin B6 balancerer hudens olie- og vandindhold og minimerer effektivt overdreven sebumproduktion for at give huden et frisk og sundt udseende.

Anvendelse: påføres dagligt på problematiske / olieagtige ansigtszoner. Massage indtil den er helt absorberet. Foreslået at anvende før MOSS BUTTER, som en talg-normaliserende booster eller som en natnærende.

INCI: propylenglycol, ethylhexylstearat, butyrospermum parkii smør, urinstof, isopropylmyristat ricinus communis frøolie, glycerylstearat, cetearylalkohol, natriumlauroylglutamat, natriumstearoyllactylat, glycerylstearat se, hydrogeneret ricinusolie, polyglycerol benzethoniumchlorid

 

• 1 x 120 ml. Moss Ansigtsmaske

Denne ansigtsmaske leverer ekstra pleje, med en dyb fugtighed og næring. De naturlige komponenter i formuleringen hjælper med at holde huden fugtig, smidig og vital, og bremser aldringsprocessen såvel som dannelsen af ​​rynker og fine linjer. Islandsk mossekstrakt giver sebum-modulering og renser urenheder.

Velegnet til alle hudtyper, og udmærker sig ved behandling af hud, der ofte reagerer på almindelige hudplejeprodukter.

Anvendelse: påfør 2-3 gange om ugen i et krydsende lag; lad masken være i 10 minutter, masser lidt, fjern derefter med svampe og lunkent vand. Produktet er vandopløseligt og gør at det ikke forurener vand.

INCI: aqua, solum fullonum, prunus amygdalus dulcis olie, c12-20 syrepind 8 ester, cetearylalkohol, zinkoxid, magnesiumaluminiumsilicat, natriumlaurethsulfat, persea gratissima olie, sorbitol, glycerin, cetraria islandica ekstrakt, salicylsyre, benzyl alkohol, sorbinsyre, propylenglycol, bisabolol, mælkesyre, bht

 

Vægt 0,99 kg
Indkøbskurv