Login for at se priser og bestille.

, ,

Eis-Gel (Den Blå Creme) – 250 ml. krukke

EIS-GEL er god mod gigtsmerter, ledsmerter og muskelsmerter, men prøv den også til hævede fødder. Kølende friskhed fra top til tå med EIS-GEL. Den virksomme og effektive blå gele kan bruges over hele kroppen, hvis man føler ubehag eller træthed.
Varenummer (SKU): 340060 Kategorier: , ,

EIS-GEL er god mod gigtsmerter, ledsmerter og muskelsmerter, men prøv den også til hævede fødder.

Kølende friskhed fra top til tå med EIS-GEL. Den virksomme og effektive blå gele kan bruges over hele kroppen, hvis man føler ubehag eller træthed.

Hvis man lider af gigtsmerter, ledsmerter eller muskelsmerter, så er EIS-GEL det rigtige produkt for dig.

Først kølig og så varm Når man smører EIS-GEL på det sted, hvor man har smerter, vil man først opleve en forfriskende kølighed i omkring 10 minutter, og derefter vil man mærke varmen strømme ind i det ømme område. Det er blandt andet gelens indhold af det virksomme menthol, der har en gavnlig virkning på både ledsmerter, gigtsmerter, men også på “tennisalbue” eller “frossen skulder”. EIS-GEL er god mod mange ting Hvis man har hovedpine, så prøv at fugte pande, tindinger og nakke med EIS-GEL; det plejer at hjælpe.

Ubehaget ved insektbid og stik kan også mildnes med EIS-GEL. Det er især noget børnene sætter pris på, når sommeren kommer, og højsæsonen for insektbid stikkes i gang. God mod hævede og ømme fødder – modvirker lugten af fodsved og reducerer ubehag ved mange slags insektbid/stik. Detaljer EIS-GEL er et meget populært produkt. Bruges af mange sportsfolk til overanstrengte muskler og forstuvninger.

Det er vigtigt, at man fugter det ømme sted med en våd klud eller svamp og derefter masserer stedet med gelen. Husk at vaske hænderne efter brug af EIS-GEL, hvis man får noget i øjnene svier det.

INCI:

Aqua, Isopropyl Alcohol, Polysorbate-20, Carbomer, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Camphor, Menthol, Phenoxyethanol, Ethyylhexyglycerin, Limonene, Cl.42090

Vægt 0,3 kg
Indkøbskurv