Login for at se priser og bestille.

,

LUNA Microcare Eternal Pads

Leveringstiden er ukendt.

Varenummer (SKU): luna-42 Kategorier: ,

LUNA MICROCARE ® ETERNAL er specielt designet til at perfektionere og beskytte delikat hud under øjet.

ETERNAL er en non-invasiv anti-aging behandling, der effektivt transformerer huden under øjet takket være brugervenlige pads, der leverer ekstraordinære resultater.

Med 4 sæt der hver indeholder 2 pads, så er du klar til en 4 ugers periode med LUNA Microcare ETERNAL.


MULTI-CORRECTIVE

MICRO CHANNEL PLASTRE ®

Den innovative mikrostruktur ovevinder hudens diffusionsbegrænsninger for optimale resultater, der hæver niveauet for ydeevne og sikkerhed.

LUNA MICROCARE ® ETERNAL hjælper med at genskabe, revitalisere og rehabilitere huden og efterlader den stærkere og sundere.

Dette klinisk dokumenterede system leverer ungdommelig hud med kun en to-timers behandling om ugen.

  • Udglatter rynker synligt
  • Reducerer udseendet af fine linjer
  • Forbedrer hydrering
  • Gendanner hudens tæthed
  • Kollagen forstærkende aktive stoffer
  • Forbedrer hudtykkelsen
  • Nærer og styrker

Effektiv levering

Mikrostrukturen koncentrerer de aktive ingredienser i form af en skarp kegle, der trænger præcist ind i stratum corneum.

Kraftig absorberingsevne

De aktive ingredienser opløses af hudens fugt og leverer deres unikke fordele effektivt.

LUNA Microcare Eternal’s vigtigste aktive ingredienser resynkroniserer og opretholder hudens naturlige biorytmer både individuelt og kollektivt.

De nye Pads hjælper dig med at bevare en ungdommelig hud under/ved øjnene og de aktive komponenter hjælper med at reducerer rynker/fuger.

Ingredienser:

Hyaluronsyre – en naturlig syre der kan holde sin egen vægt op til 1.000 gang i vand. Den genopbygger og vedholder fugtbalancen i hudcellerne. Essentiel for et sundt udseende og booster hudens hydrering.

Blanding af marine ekstrakter – Forstærker hudens immunforsvar mod eksterne faktorer ved at reducere og neutraliserer de frie radikaler/molekyler.

Palmitoyl Tripeptide-5 – immitere kroppens egen mekanisme, der løbende booster kollagen produktionen og beskytter mod degradering af kollagen.

Adenosin – En højst effektiv anti-aging ingrediens, som hjælper med at blødgøre, genopbygge og forbedre fremtoningen af det aldrende udseende.

s-Mu-conotoxin CnIIIC – neutraliserer effekten af mikro-spændinger på huden og er målrette mod de større forældelses faktorer, ved at forhindre frigivelsen af acetylcholin, som en Botox lignende effekt der hjælper med at udligne de fine linjer.

Acetly octapeptide – reducere tegnene ved forældelse forårsaget af gentagne ansigtsudtryk og promovere syntesen af strukturelle komponenter.

 

Referencer til kliniske studier/test.

*Avcil M. et al. Efficacy of bioactive peptides loaded on hyaluronic acid microneedle patches: A monocentric clinical study. J Cosmet. Dermatol 2019; doi:10.1111/jocd.13009.
**Avcil M. et al. Clinical efficacy of dissolvable microneedles armed with anti-melanogenic compounds to counter hyperpigmentation. J Cosmet. Dermatol 2020; doi:10.1111/jocd.13571.

Vægt 0,49 kg
Indkøbskurv