Login for at se priser og bestille.

,

Ruvex Minus Væk Vorter 10 ml.

Leveringstiden er ukendt.

Varenummer (SKU): 500010 Kategorier: ,

Ruvex Minus Væk med vortemælksrod er et effektivt middel, der fjerner vorter som fx fodvorter og vorter på hænderne. Midlet er let at påføre med den indsatte pensel i flasken. For at opnå bedst mulig resultat, skal vorten pensles 5 – 6 gange om dagen.

Minus Væk ætser lige så stille vorten, mens midlet selv indkapsler vorten. Skulle der gå hul på hinden, er det vigtigt at påføre Minus Væk igen for fortsat at holde vorten indkapslet.

Dette er en simpel og smertefri behandling, der kan tage selv de genstridige vorter, som kommer igen efter fryse- og skærebehandlinger hos lægen.

 

Hvad er Vortemælksrod?

Helt konkret er det saften fra plantearten Vortemælk.

 

Gammelt husråd:

Saft fra planten Vortemælk smøres på vorten og sæt plaster på. ”Hinden” fra saften skal være intakt. Påsmøres 5-6 gange dagligt for at sikre intakt ”hinde” samt for mest optimal effekt.

 

denstoredanske.lex.dk

https://denstoredanske.lex.dk/

Vorte, lille forhøjning af en plantes overflade, hvori der kan indgå både epidermale og underliggende cellelag. Som eksempler kan nævnes papiller hos vorteblad, areoler i kaktusfamilien, bl.a. hos vortekaktus, og korkporer på fx årsskuddene af vortebirk. Ordet anvendes desuden som forstavelse i plantenavne, hvor planten eller dele heraf har været anvendt som middel mod vorter, fx vortemælk.

Kilde: Brandrup, Flemming: vorte – hos planter i Den Store Danske på lex.dk. Hentet 12. maj 2023 fra https://denstoredanske.lex.dk/vorte_-_hos_planter

 

Naturbasen.dk

https://www.naturbasen.dk/art/9165/liden-vortemaelk

Biologi: Liden Vortemælk er en enårig urt, hvis blomster bestøves af insekter, der søger honning i blomsterstandens nektarier.

Slægtsnavnet Euphorbia er et klassisk antikt navn. En romersk legende, der kan have noget på sig, siger, at kong Juba af Mauritanien opkaldte den efter sin livlæge Euphorbos, der anvendte den indtørrede mælkesaft af nogle nordafrikanske arter af slægten medicinsk. Artsnavnet exigua betyder “lille”,”liden”, “ubetydelig”.

Det danske slægtsnavn Vortemælk hentyder til, at planternes skarpe, ætsende mælkesaft har været brugt som husråd mod vorter. (saften af nogle udenlandske arter har været brugt som pilegift).

Vægt 0,25 kg
Indkøbskurv