Login for at se priser og bestille.

,

Zechsal magnesium deodorant, 75 ml. Præbiotisk og natural.

• Ultramoderne præbiotisk deodorant
• Med høj koncentration af magnesium
• Præbiotisk effekt. Styrker gode bakterier
• Naturlig beskyttelse mod svedlugt
• Indeholder ingen parfume og ingen aluminium

BEGRÆNSET LAGERANTAL: Levering kan tage op til 2 uger.

Varenummer (SKU): ZE33 Kategorier: ,

Innovativ deodorant med en høj koncentration af magnesium fra den reneste kilde på jorden! Formuleringen er baseret på naturlige aktive stoffer.

Uparfumeret: frisk duft kommer fra naturlige methylkomponenter.
Aluminiumfri: der anvendes ingen aluminiumsalte.

Dosering og brug

Til daglig brug. Rulledeodorantens volumen er større (75 ml), og den holder 50 % længere end standard deodorant (50 ml).

Det er vigtigt at vide, hvad du kan forvente af denne deodorant. Til at begynde med kan din krop reagere på grund af en trang til at uddrive affaldsstoffer. Dette kan irritere huden og kan være irriterende. Men det er her, du skal blive ved! Giv din krop mindst 3 uger til at vænne sig til den nye deodorant.

Hvis du bemærker en reaktion på din hud, vil det være en god idé at indtage mere magnesium, fordi din mineralbalance højst sandsynligt er forkert. Vi anbefaler f.eks. en fodspa to gange om ugen eller hyppig brug af magnesiumolie. Og så? Når først din (magnesium) balance er blevet rettet, vil din kropslugt forsvinde helt!

Tip: det vil tage omkring tre uger for bakteriebalancen i armhulerne at vænne sig til den nye deodorant. Efter dette vil du bemærke maksimal ydeevne!

Ingredienser:
Aqua, Alcohol Denat., Magnesiumchlorid, Propandiol, Saccharomyces Ferment, Triethylcitrat, Polyglyceryl-10 Laurat, Natriumcaproyl/Lauroyllactylat, Salvia Officinalis Olie, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Menthyllactat, Bisabolol, Citronsyre

 

Indkøbskurv