Login for at se priser og bestille.

,

LUNA Microcare Enligthen

Leveringstiden er ukendt.

Varenummer (SKU): Luna-E Kategorier: ,

Mørk pletkorrektor

En innovativ løsning til mørke pletter og ujævn hudfarve.

Gendanner klarhed og lysstyrke

Mørke pletter og ujævn hudfarve kan være en af de mest aldrende hudændringer i vores ansigter, der opstår som et resultat af alder, solskader, ar efter postmangel og endda hormonelle ændringer. Nu er det tid til at give lidt pleje og beskyttelse af vores hud.

LUNA MICROCARE® ENLIGHTEN hjælper med at øge udstrålingen og en jævn hudtone. Dette klinisk afprøvede system reducerer effektivt mørke pletter og forhindrer deres genoptræden.

Dermatologisk testet og klinisk dokumenteret effektive

Synlige resultater ** – markant forbedring hos testpersoner med mørke hudpletter, med 70% succesrate for alle som deltog i den kliniske test.

KITET INKLUDERER

8 mikrokanalplaster ®

 

Eksklusive kompleks formulering med aktive indholdsstoffer.

ENLIGHTEN giver omfattende behandling ved at kombinere kraftfulde farvekorrektion ingredienser.

 

 

Ingredienser:

Hyaluronsyre – en naturlig syre der kan holde sin egen vægt op til 1.000 gang i vand. Den genopbygger og vedholder fugtbalancen i hudcellerne. Essentiel for et sundt udseende og booster hudens hydrering.

Niacinamid (vitamin B3) – forbedre hudens beskyttelsesbarriere, og forsvarer den mod eksterne faktorer, som kan medføre tørhed, irritation og fremskynde alderstegn.

Tranexaminsyre – lysner huden teint og forbedre udstrålingen trods misfarvning ved at nedtone produktionen af melanin.

Reveratrol – booster hudens egne antioxidante forsvarsmekanisme, for at hjælpe med at neutraliserer de frie radikaler for at opnå en forbedret udstråling, elasticitet og fyldighed.

Algeekstrakt – påvirker alle de gængse veje der involverer melanogenese (før, under og efter melaninsyntesen), i forlængelse af dens beskyttende og anti-aging effekter.

Acorbylglukosid (vitamin C + glukose) – neutraliserer hudskadende frie radiakler/molekyler og tillader ikke at produktionen af pigment reduceres og forhindre hyperpigmentering samt booster kollegan

4-butlyresorcinol – en banebrydende hud-lysner, som kan forhindre enzymet tyrosinase, som er det der udløser produktionen af melanin; pigmentet der gør huden mørk.

 

Referencer til kliniske studier/test.

*Avcil M. et al. Efficacy of bioactive peptides loaded on hyaluronic acid microneedle patches: A monocentric clinical study. J Cosmet. Dermatol 2019; doi:10.1111/jocd.13009.
**Avcil M. et al. Clinical efficacy of dissolvable microneedles armed with anti-melanogenic compounds to counter hyperpigmentation. J Cosmet. Dermatol 2020; doi:10.1111/jocd.13571.

 

Vægt 0,49 kg
Indkøbskurv