Login for at se priser og bestille.

,

Zechsal Magnesium Dråber 30 ml.

Zechsal magnesiumdråber, 30 ml. Ren natur og stor bekvemmelighed. Ægte Magnesium Dråber.

• Flydende magnesium
• Fra den reneste magnesiumkilde i verden – Zechsteinhavet
• Ren natur
• Nemt at dosere
• Nemt at tage

BEGÆNSET LAGERANTAL: Leveringstid kan være op til 2 uger.

Varenummer (SKU): ZE55 Kategorier: ,

Her kan du få Ægte Magnesium Dråber.

Flere og flere tager ekstra magnesium. Logisk, fordi dette sunde mineral er et vigtigt “liv” i det virkelige liv, da det er uundværligt for hundredvis af kroppens processer.

Hvorfor tage ekstra magnesium?

  • Ved lav indtagelse af fødevarer, så som slankekur eller hvis man er småt spisende.
  • Kronisk diarre.
  • Stort forbrug af alkohol
  • langvarig behandling med vanddrivende medicin.
  • Hvis man udføre hårdt fysiks træning og sveder meget.
  • Gravide har et let øget behov for ekstra magnesium, specielt hvis man samtidig har diabetes, er det vigtigt at fosteret får nok magnesium.

Magnesium findes i forskellige former, og for dem, der ikke kan lide piller, og som kan lide stor bekvemmelighed, er der nu gode nyheder: Zechsal Magnesium Dråber!

Ren natur: Det kommer direkte fra den reneste magnesiumkilde i verden (Zechsteinhavet). Den indeholder derfor ingen fyldstoffer eller glaseringsmidler. Det er dog naturligt beriget med nogle essentielle sporstoffer.

Nemt at tage: Mange mennesker (ikke kun børn) har problemer med at sluge piller eller pulver. Du kan tilføje Zechsal Magnesium Dråber ‘ubemærket’ til for eksempel drinks, yoghurt, suppe, kaffe, the eller spaghetti sauce.

Nemt at dosere: Takket være den praktiske pipette-hætte kan Zechsal Magnesium Dråber doseres efter dine behov. Dette er især vigtigt med magnesium, da små mængder fordelt over dagen giver de bedste resultater.

Dosering og anvendelse:

10 dråber 3 til 4 gange om dagen. Hver 10 dråber svarer til 52 mg elementært magnesium. Kan bruges i kaffe, vand, mejeriprodukter eller som erstatning for salt i madlavningen. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Produktet er også velegnet til børn, men juster doseringen. Hver person – barn eller voksen – får magnesium gennem den daglige kost, og derfor anbefaler vi ikke at dosere mere end halvdelen af ​​RDA (350 til 400 mg for voksne) ved hjælp af et kosttilskud. Hvis dosis er for høj, sørger kroppen selv for at fjerne overskuddet. Indtager du for meget magnesium, viser det sig ofte i form af diarré og det vil du helst undgå.

Anbefalet dosering til børn:

3 til 5 år: maksimalt 10 dråber
5 til 8 år: maksimalt 20 dråber
9 til 12 år: op til 30 dråber

Til børn op til 3 år anbefaler vi kun at bruge transdermalt magnesium (via huden).
Over 12 år er dosis den samme som for voksne.

Ingredienser: vand, (naturligt) magnesiumchlorid.

 

OBS! Indtager man antibiotika skal man være opmærksom på at magnesium nedsætter virkningen med op til 50 %. Derfor anbefales det at der går 3 timer imellem intagelse af antibiotika og magnesium.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

 

Indkøbskurv