Login for at se priser og bestille.

, ,

Zechsal MSM gel, 100 ml. – særlig til leddene.

• Bevæg dig lettere med Zechsal MSM gel!
• Indeholder 15 % rent, naturligt magnesium
• Giver naturlig støtte til leddene
• Bekæmper betændelse med MSM, chondroitin og ingefær
• Afspænder musklerne

Begrænset lagerantal: Lev kan tage op til 2 uger.

Varenummer (SKU): ZE40 Kategorier: , ,

Mange mennesker har problemer med deres led. Der er mange mulige årsager, lige fra led-gigt og overgangsalder til artroser og blå mærker. Nogle mennesker oplever kroniske problemer, mens andre føler lejlighedsvis smerte. Disse problemer forværres ofte, når vi bliver ældre og kan være meget ubehagelige, fordi stive led giver smerter og ubehag. Hvad kan vi gøre ved dette?

Zechsal MSM gel

Naturlig lindring af led-problemer er mulig med Zechsal MSM gel. Takket være dens unikke kombination af dokumenterede ingredienser, understøtter gelen specifikt leddenes funktion.

Gelen har en base af gammelt magnesium fra Zechstein-kilden. Dette magnesium er dobbeltvirkende. Sammen med det tilsatte calcium virker det på at opbygge sunde og stærke knogler. Det afspænder også musklerne, der omgiver det smertefulde led. Det er netop disse muskler, der tager over, når leddene ikke længere fungerer, som de skal, med muskelspændinger og kramper ikke længe efter. Magnesium skaber lindring ved at afslappe områderne omkring leddene.

OptiMSM®, ingefær og chondroitin hæmmer alle inflammation. Ledsmerter går ofte hånd i hånd med betændelse, så problemet bliver løst fra tre retninger. Og OptiMSM® og chondroitin bidrager også til opbygningen af ​​brusk, hvilket er afgørende for ledfleksibilitet.

Dosering og brug

Påfør på smertefulde led en gang om dagen, eller oftere, hvis det ønskes. Gelen er nem at påføre og har en frisk duft. Lad det trække ind, skylning unødvendig. Ved svære problemer kan gelen bruges som kompres på leddet. At dække det med film vil skabe yderligere varme. Dette vil resultere i bedre absorption og optimal ydeevne.

 

Vægt 0,125 kg
Indkøbskurv