Login for at se priser og bestille.

, ,

Zechsal Magnesium Gel, 125 ml. – særlig til hudgendannelse.

• Ren magnesiumgel (30 % koncentration)
• Renser, fugter og reparerer huden
• 70 % af personer med hudsygdomme har gavn af det
• Genopretter din magnesiumbalance
• Velegnet til indpakning

Begrænset lagerantal: Lev kan tage op til 2 uger.

Varenummer (SKU): ZE9 Kategorier: , ,

Brug gelen efter behov til behandling af hudsygdomme. Den kan også bruges i stedet for magnesiumolie for at opretholde magnesiumbalancen. Dens gelform gør den nemmere at bruge til massage. Gelen føles noget klistret og trækker for det meste ind i huden. Lad trække i mindst femten minutter, og skyl derefter af.

Zechsal gel bruges også til kompresser. Påfør på det smertefulde område (fx knæ, nakke, skulder) og dæk med varme indpakninger. Lad det sidde for at varme området op i mindst femten minutter, og skyl eller dup derefter af med en varm klud.

Tip: Optagelsen er meget hurtigere, når huden er varm (f.eks. efter et brusebad eller træning). Undgå kontakt med øjne eller overfladiske sår. Kontakt kan resultere i en stikkende fornemmelse.

Et stigende antal mennesker bruger Zechsal gel til at børste deres tænder. Det styrker nemlig emaljen, holder tandkødet sundt og får tænderne til at føles dejligt glatte. Den salte smag kan tage lidt tilvænning. En lille mængde påført din tandbørste med din almindelige tandpasta er tilstrækkelig.

Ingredienser: 30% magnesiumchlorid, aqua, hydroxypropylstivelsesphosphat.

 

Vægt 0,125 kg
Indkøbskurv