Login for at se priser og bestille.

,

Zechsal magnesiumolie, 500 ml. Refill til 100 ml flasken.

• Høj kvalitet direkte fra Zechstein-kilden
• 100 ml sprayflaske for nem dosering
• Højest mulig koncentration (31 %)
• Genopretter din magnesiumbalance
• Understøtter fysisk og mental sundhed

Varenummer (SKU): ZE20 Kategorier: ,

Produkt beskrivelse
Zechsal magnesiumolie er den mest koncentrerede flydende form af magnesiumchlorid, opløst i vand. Det kaldes magnesiumolie, fordi det er fedtet at røre ved. Magnesiumolie er ideel til hurtig og effektiv magnesiumoptagelse gennem huden. Det er praktisk i brug og gavner hele kroppen.

De bedste områder til magnesiumabsorption er fødderne, armhulerne og maveregionen. Men hvis du har problemer med krampe eller spændte muskler, vil det være en god idé selv at behandle det angrebne område.

Dosering og brug

Brug 15 til 20 sprays om dagen (ca. 200 mg, halvdelen af ​​det daglige behov). Tillad mindst 10 minutter til absorption. Skyl derefter, hvis det foretrækkes. Let prikken og en varm fornemmelse er normalt og betyder, at magnesium er ved at blive optaget. Din hud vil føles behagelig glat, og du vil opleve fuld afslapning som en eftervirkning.

Tip: Optagelsen er meget hurtigere, når huden er varm (f.eks. efter et brusebad eller træning). Undgå kontakt med øjne eller overfladiske sår. Kontakt kan resultere i en stikkende fornemmelse.

Bemærk venligst: direkte kontakt med tøj eller sengetøj kan resultere i pletter. Vent på total absorption, før du går i seng eller tager tøj på. Hvis det påføres før sengetid, anbefaler vi, at du tager en gammel skjorte på eller – hvis det påføres fødderne – et par sokker.

Ingredienser: 31% magnesiumchlorid, aqua.

Vægt 0,125 kg

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv